čtvrtek 2. ledna 2014

Celebrity style - MILEY CYRUS

Tak je tu čtvrtek a to znamená další díl Celebrity style se známou zpěvačkou a herečkou Miley Cyrus. Připravila jsem si pro vás outfitů o kterých si myslím že jsou velice vydařené a pak i ty, které se PODLE MĚ zas až tak moc nevydařily. 
Tak tyhle outfity se ji rozhodně povedly. Miley patří rozhodně k nejlépe oblékaným celebritám. Některým se to možná nelíbí ale mně připadá originální a to se mi na ní líbí.

 Bohužel i Miley mě dokáže někdy zklamat. První  zleva se mi nelíbí vůbec, vím že to bylo na tematický večer ale pořád jsem k tomu nepřišla na chuť. Další outfit je moc pěkný AŽ na to triko, ta barva je hrozná. A poslední je prostě takový zvláštní.    
A jako bonus tu mám pro vás pár animací. Doufám, že se článek líbil. Enjoy it. 





Co si myslíte vy o Miley? Máte ji rádi? Napište do komentářů. 
Zuz 

4 komentáře:

  1. Miley patřila vždy mezi mé oblíbené, a pořád mezi mé oblíbené patřit bude. Možná se trochu víc změnila, vzhledem, povahou. Ale pořád to je ten jeden člověk, z dětství moje oblíbená Hannah Montana, teď už jen moje oblíbená Miley Cyrus. Chtěla, ať není nadále spojována s tou Disney hvězdou. V tomhle jí chápu. Krátké vlasy ji sluší a myslím si, že to co dělá, zatím nijak nepřehání. Písničky má stále skvělé a dokud mají sledovanost, nic bych na ni neměnila.)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak ... a navíc jsem si už na ty vlasy strašně zvykla a nedokážu si na ni moc představit tu dlouho hřívu. Ale ji prostě sluší na vlasech snad všechno :) A děkuju za komentář. Zuz

      Vymazat
  2. Miley je dokonalá vždycky a všude, ale souhlasím s tebou, že ty tři poslední outfity se nepovedly. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Páni, má vážně DOKONALOU postavu.. dobře, Miley, jdu do toho XD Řekni posilovně "ahoj!" :D Její styl se mi líbí, především ty "ležérnější" kombinace :)

    OdpovědětVymazat