pátek 16. května 2014

ŽENSKÉ KŘIVKY ... ANO NEBO NE?!

Poslední dobou jsem si všimla, že skoro všechny dívky řeší svojí postavu a protože jsem se chtěla zeptat, je pro nebo proti ženským křivkám

Strašně by mě zajímal váš názor. Já osobně proti křivkám vůbec nic nemám(sama nejsem hubená), ale abych byla upřímná kdyby mi někdo dal hubené tělo (určitě víte jak to myslím), tak bych ho nejspíš brala hned.
Třeba takovouhle postavu bych brala hned

Ale křivky se mi nevadí. Pěkným příkladem je pro mě třeba Demi Lovato. Ona má úžasnou postavu a nechápu proč ji každý uráží. Ona je úžasným příkladem, že i křivky mohou být sexy. 
Znáte ještě někoho kdo by byl skvělým příkladem? 

Připadá mi, že v tomhle světě musí být každý krásný, hubený apod. :/ 
Co si o tom myslíte? 
Zuz

7 komentářů:

  1. Každá postava má něco do sebe, sice bych si sama představovala postavu bez velkých boků apod. ale i tak jsou křivky hezké :)

    OdpovědětVymazat
  2. Mně křivky nevadí, někomu i sluší.. ale musí je člověk umět nosit. Osobně se mi ale víc líbí štíhlé a hubené slečny :)

    OdpovědětVymazat
  3. Já si myslím, že hlavní je, když je člověk sám spokojený se sebou. :) Pokud bych to měla brát ale z jiného úhlu, tak jsem rozhodně za ženskou postavu a trochu vysportovanou. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Pokud je se sebou žena spokojená, pak vypadá skvěle i s pár kily navíc. V tomto se mi třeba líbí Lu (Svět podle Lu). Ale pokud má někdo postavu jako hroch a klidně si vezme legíny..Tak to pardon. Nevadí mi oblé tvary, jestliže jsou alespoň trochu souměrné a zpevněné, žádný třepací rosol.

    OdpovědětVymazat
  5. Určitě křivky, sice jsem drobná, ale mám ženskou postavu. Prsa, zadek, stehna, úzký pas a nevypadám jak vychrtlina, já jsem spokojená. Demi Lovato je krásná :)
    Giveaway

    OdpovědětVymazat
  6. Ženské křivky jsou krásné, pokud je žena umí nosit a vypadá sebevědomě.

    OdpovědětVymazat
  7. Taky si myslím že jsou křivky krásné :)!Sama mám stehna,a zadek,ale líbí se mi to :)

    OdpovědětVymazat